Fendt trekker verzamelaar belgie

Hallo,

Is er iemand hier die een verzameling Fendt tractoren weet te staan in België? Jaren geleden hebben wij de favorit 3 verkocht naar België. Die man had een grote verzameling Fendt tractoren. Volgens mij heette hij Ramon de Sluyter? Kent iemand deze verzameling? We zouden er graag nog eens kijken.
Groeten Arnoud

Deel dit topic

Reacties

Schluterfan
Bij ons in de club was er een Fendt verzamelaar, en die heette Raymond De Sutter. Lijkt er wel erg op. Maar de beste man is enkele jaren geleden overleden. Wat er met zijn verzameling gebeurt is weet ik niet, ik zelf heb de man volgens mij nooit gesproken, ken enkel zijn naam en voor zover er mij over hem vertelt is, was dat hij enorm veel wist van tractoren, niet alleen van Fendt. Dit weekend zie ik wel mensen die Raymond gekend hebben. Ik kan wel eens vragen aan hun of hij dit type Fendt had, en of ze weten waar die vandaan kwam, en waar hij eventueel heengetrokken is.
arnoud
@Schluterfan ja dat is zijn naam, de Fendt is hier al zeker 10 jaar weg. We zouden altijd nog eens komen kijken bij zijn verzameling, hadden er een visitekaartje van gekregen maar zijn we kwijt geraakt. Ben erg benieuwd waar de verzameling gebleven is...
+1
arnoud
Hier een foto van de Fendt

(klik om te vergroten)

Dit is de Fendt die hij van ons kocht, en Raymond zelf
+1
Towaberg
Jammer dat je zo een mooie trekker verkocht hebt. Ik weet zo een met 4x4 rijden , gewoon prachtig !
RVM
@Towaberg berouw komt na de zonde
Towaberg
Ik ken dat gevoel😢@RVM
arnoud
@Towaberg daar is toen de 611 voor terug gekomen, die is van mijn vader. De 614 is van mij
Kramer U800
@Towaberg Mijn buurman heeft een Favorit 3 met Allrad. Reed er gisteren nog mee. Zo te zien heeft deze ook snelgang.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!