Protesterende boeren op weg naar Den Haag veroorzaken nauwelijks files

Farmers Defence Force organiseert een protest tegen het landbouwbeleid. Het kabinetsbeleid is volgens hen niet in het belang van de boeren.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord


 'Tractorvrij' op de snelwegen: ochtendspits verloopt normaal (nu.nl)

De boeren geven woensdagochtend gehoor aan de oproep van de politie om niet de snelweg op te gaan, waardoor het er volgens Rijkswaterstaat "tractorvrij" is. Rijkswaterstaat meldt tot nu toe dan ook een reguliere ochtendspits. Mogelijk kan het hagelen, maar dit zou "minimale invloed" op het verkeer moeten hebben.

 Protesterende boeren op weg naar Den Haag veroorzaken nauwelijks files (nrc.nl)

Farmers Defence Force organiseert een protest tegen het landbouwbeleid. Het kabinetsbeleid is volgens hen niet in het belang van de boeren.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden boeren , landbouwbeleid , protest , den haag en farmers defence force geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!