Illustratie van:

International 724 - Lekkage bij brandstofpomp

Ik heb wat diesellekkage bij de brandstofpomp van mijn 724, hij lekt daar waar de gaskabel de pomp in gaat, weet iemand of je hier zelf aan kunt sleutelen of is het te gecompliceerd ivm. die opgerolde veertjes wat er achter zitten enzo.

Deel dit topic

Reacties

vossie
Zitten o ringentjes achter. heb ik ook lek gehad bij mijn 724, maar kheb er even iemand bij gehaal met verstand van brandstofpompen 😉
monteurtje
Ik heb het zelf al bij meerdere pompen gedaan, als je weet hoe t zit is t een half uurtje werk.
Marco-Inter
De o-ringetjes vervangen zal wel gaan maar de veertjes kun je die er wel fatsoenlijk af krijgen en er natuurlijk ook weer op.
monteurtje
De veertjes zijn het makkelijkste. haakje loswippen van de hevel dan de hevel demonteren(vergeet ze absoluut niet te merken).
let op als je de asjes demonteerd dat er nog drukveertjes achterzitten en een vulringetje in zitten die er makkelijk uit kunnen vallen, en met monteren goed opletten hoe het binnenin de pomp op z'n plek hoort te zitten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6