Illustratie van:

Lemken Ploeg - OPAL 110 B2 L97

Kan iemand mij vertellen wat een Lemken 3schaarploeg Opal 110 B2 L97 weegt. Hij moet op een vrachtwagentje naar Roemenie.

Deel dit topic

Reacties

glenn820
Zorg gewoon voor een goede en stevige wagen, en niet van dat beunhaas spul want dat is echt allemaal niks. goed gereedschap is het halve werk
old man jose
Twee keer wegen met de trekker op de weegbrug, en dan de ploeg op de weeg brug zetten en de trekker met de wielen er net naast. Dan heb je het gewicht.
weurding
Gewicht ligt rond de 1000 kilo
Wimsumar
Beste Old man Jose]

Quote:
de trekker met de wielen er net naast.

Dan is 1 weging voldoende. 😉
bert8210
Kan iemand mij vertellen welke spindel voor de treklijn is en welke voor de breedte eerste voor, bij mij is de sticker eraf en ik krijg ze niet mooi afgesteld in de losse grond die we nu hebben met de droogte
jan zonderland
Bert8210, de buitenste spindel is voor de breedte van eerste voor, de biinenste is voor de treklijn. Eerst de treklijn afstellen, zodanig dat de topstang paralel loopt met de trekker of iets schuin naar het geploegde wijst, gezien vanaf de trekker. Dan de ploegbreedte instellen. Zorg ervoor dat de stabilisatie stangen voldoende rumte hebben zodat de ploeg zelf zijn weg kan vinden. Good Luck!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
6