Deutz D40 - Revisie deutz motor

Beste mensen

Ik heb een deutz d40.2 waarvan de motor in revisie is. Ik heb een prijs gekregen van max 3000€ zonder de mazoutpomp te reviseren. Allemaal met originele stukken. Geen Chinese brol.
Is deze prijs ok?
snakeman

Reacties

+1
InsaneNL
We zijn toch echt meer info nodig om daar wat zinnigs over te kunnen zeggen. Wat wordt er allemaal gedaan, wat wordt er vervangen, enz.
basia
Ja , inderdaad , alleen nieuwe cilinders+zuigers , dan is het aan de dure kant denk ik .
Maar als een gehele revisie met krukas slijpen + nieuwe lagers en eventuele koprevisie dan zul je wel op dat bedrag komen of misschien wel meer .
snakeman
@basia ja alles zit er in krukas lagers schelpen, bouten. Vlakken...
+2
Hkramer
Zal wel kloppen, motorenrevisie's zitten bij een revisiebedrijf meestal op 1000 de cilinder.

echter kan ik je aanraden als je zelf goed kunt sleutelen samen met iemand anders zo'n oude motor zelf te doen, die luchtgekoelde motortjes zijn wel te doen als je even iemand erbij hebt met verstand van deutz motoren.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!