Illustratie van:

David Brown 850 - fusee kit vervangen

Ik ben bezig met een revisie van mijn david brown 850 en ben bezig aan de fusees, maar weet niet hoe je deze koperen ringen uit de bus haalt om te vervangen, weten jullie dat?

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Met een ijzeren pin, of bijtel de bussen er uit slaan. moet lukken 😉 de bovenste bus gaat er naar boven toe uit, en de onderste naar onderen. tenminste bij de meeste trekkers is dat wel zo 😉
RF-HanomagR19
Mocht het niet lukken kan je ze altijd inzagen met een ijzerzaag. De BRONZEN bussen zijn er dan nog gemakkelijker uit te slaan.
lennert
Zal dat morgen eens proberen, bedankt 😉
Wimsumar
Beste Lennert: Neem een "pin" met scherpe punt en sla deze tussen de bronzen lagerbus en de fuseebuis. De bronzen lagerbus zal naar binnen buigen en los gaan zitten.
basia
@Wimsumar

Beste Wim ; dan moet je wel heel "dunwandige " busjes hebben ; ik doe het ook altijd zoals RF Hanomag zegt ; inzagen ; dan pak je ze er zo uit ; want ze kunnen behoorlijk vast zitten !
Waarom "beuken " als het gemakkelijk kan !
Wimsumar
Beste Basia: Terechte opmerking. Ik had er even niet bij nagedacht dat het inderdaad behoorlijk dikke ringen nog kunnen zijn.
lennert
Bedankt voor jullie reactie's 😃 ik heb er zeker iets van bijgeleerd bedankt daarvoor (:

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2