Illustratie van:

John Deere Lanz 710 - dieselpomp

Hallo, weet er iemand hoe je de dieselpomp van een john deere 710 kan bijdraaien?

Deel dit topic

Reacties

john deere 7600
Moet je zelf weten hoor ik zou er niks aan doen kut pompen moet je zuinig op zijn is 44/45 jaar oud........
Schluterfan
Jongen, niet aan beginnen, en zeker niet bij zo'n John Deere Lanz... Rommel in het kwadraat.

Naar het schijnt liggen in die trekkers omgebouwde benzinemotoren naar dieselmotoren. Zelf ken ik erniet veel van, maar iemand vertelde mij dat eens. Vandaar dat ze zo slecht waren.
basia
@Schluterfan

Ik denk dat je hier de eerste serie bedoelt ; 300 - 500 - 700 ; de 10 serie was al aardig beter . Idd de eerste serie viel slecht uit .

En de 710 zit daar niet een roterend pompje op van Bosch ? Beter afblijven dunkt me ; ook beter voor de motor .( om lagerschade te voorkomen )
john deere 7600
Ja gewoon afblijven

een 10 serie heeft 1 probleem hij heeft natte cilinder bussen en normaal zitten er 3 0/ringen om de bus bij een john deere een 10 serie 310/510/710 heeft er maar 1 om zitten hierdoor krijg je snel koelwater bij je olie
mf6495driver
De eerste John deere 710 kan nog een Rosa Master pomp hebben. Het enige wat ik daarvan weet is dat het zeer gevoelige pompen zijn. latere 710's hebben een bosh pomp.
boerke_geuens
Jha ik heb een 510 en kan zeggen dat het vuile klote pompen zijn de roosa masters in iedergeval de mijne hebk as gebroken gehad en tegelijk ngs helemaal laten reviseren want die was zak op... ojjha pomp is ook ng is op hol geslagen ook :-s beter nx aan doen en zoeken of je er een bosh of rotodiesel op kan zetten
john deere 3650
Het is inderdaad een rosa master denk dat ik er maar ga afblijven
Schluterfan
@basia
Kan goed Basia, ik weet het van iemand die zo'n trekker restaureerd momenteel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz 710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
16