Ford 5610 Gen 2, Ruitenwisser demontage

Hallo,

Op m'n werk heeft m'n baas een Ford 5610. Nu is daar alleen het hele rubber stuk gegaan deze week, nu maakt 't anders niets uit maar met de regenval van afgelopen dagen is 't wel makkelijker dat er 1 nieuwe opzit 😛. Nu zit er tussen de 4 werklampen een moer, dit was dacht ik 24? Het dak had ik al los gedraaid en omhoog geklapt. Maar nu draaid mij de heletijd de moer mee, en aan de achterkant kom je met geen mogelijkheid bij? Weten jullie misschien (de Ford kenners) Hoe je dit demonteerd? Want ik kwam er vanmiddag zo niet uit, en m'n baas ook niet! 😛

Ik hoor het wel! Gr,

Deel dit topic

Reacties

IH-Jansen
Je kunt dat ruiterwisser blad er gewoon uit halen en een nieuwe er op zetten
dan hoeft hij niet los bij het motortje.
Boemrang
Ruiten wisser blad is in vijf minuten verwisseld, hoef je de motor er echt niet er voor uit te halen.
Gewoon nog eens rustig bekijken, komt dan bijna vanzelf goed.
Fendt-Master
Ja maar normaal lukt mij dat ook wel, maar deze zit er al een hele !? poos op. Deze kun je niet eens met een veer voorover klappen, heb er wel naar gekeken maar die zit op 't oog gewoon echt vast?
Boemrang
@Fendt-Master

Dan zit wellicht de ruitenwisser arm vast aan de motor.
Probeer hem maar eens los te krijgen met WD40, het moet toch lukken.
Fendt-Master
Dat weet ik wel zeker dat er achter de motor zit, want daar achter kom je met geen sleutel bij. 😛 Denk je dat WD40 helpt als iets mee draaid dan? Ik zal 't altijd even proberen natuurlijk!
Heldern
Met WD40 krijg je alles los als het moet 😛
Fendt-Master
Als iets vast zit wel, maar als iets mee draaid? 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
2