John Deere 2130 - Van roterende naar lijnpomp

Ik zou graag een lijnpomp zette op mijn john deere 2130
Hoe zit het met de injectoren moet je kan je die vervangen
Sara

Reacties

Dick van Driel
In principe zou het niet uit moeten maken, maar wat is de rede dat je een lijnpomp wilt plaatsen? Als je een grotere opbrengst wilt moet je ze mogelijk wel vervangen.
Sara
@Dick van Driel de reden hiervan is meer vermogen te krijgen uit de trekker
Kluiszicht
Dag Sara.
Ik zal jou niet kunnen helpen: ben vooral een rijder. Kleine reparaties lukken wel. En ondertussen is mijn John Deere 2130 opnieuw (november 2019) verkocht wegens te lastige ontkoppelingspedaal voor mijn zieke linkervoet (dropvoet). Vervangen door een Fendt 309 LSA waarbij het ontkoppelingspedaal dichterbij zit en en ook hydraulisch wordt ondersteund. Ik zal mij dus moeten uitschrijven al eigenaar van een John Deere 2130: maak er werk van. Succes! Fons van 't Kluiszicht
Dick van Driel
Meer vermogen uit de trekker halen door een lijnpomp te gebruiken met een grotere opbrengst betekend ook de verstuivers vervangen.
Succes,
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!