John Deere hackers! (video)

Geweldige business, John Deere, helemaal top.

Quote:

Als het op reparatie aankomt, zijn de boeren altijd al zelfredzaam geweest. Maar de modernisering van tractoren en andere landbouwapparatuur in de afgelopen decennia heeft de meeste boeren in het stof laten staan dankzij diagnosesoftware waar grote fabrikanten een monopolie op hebben.

In deze aflevering van State of Repair gaat VICE naar Nebraska om te praten met de boeren en monteurs die vechten tegen grote fabrikanten als John Deere voor het recht op toegang tot de diagnostische software die ze nodig hebben om hun tractoren te repareren.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord

Nieuwsgrazer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!