Wie is de beheerder en kan er geen app gemaakt worden.

Ik dacht zou t nie mooi zijn als er een app van tracktor fan komt want ik kijk best veel op de site maar een app lijkt me makkelijker dus dit is eigelijk een vraag aan de beheerder(s) zou dat mogelijk zijn?
En wat vindt de rest er van?

Deel dit topic

Reacties

+7
mike_v
Wat is er mis met de mobiele versie van de website? Als je een snelkoppeling op je smartphone zet naar de website ben je ook maar één "klik" verwijderd.
+7
erik9831
Ik heb geen app nodig, werkt perfect voor mij zoals het is. Gewoon de link op de startpagina geplaatst.

Wat is denk jij het voordeel van een app?

(klik om te vergroten)

+4
SJB533
@erik9831
Zo is het. App voor een website begrijp ik ook niet. Ja, voor werk bijvoorbeeld, ivm opdrachtenbonnen of urenregistratie, maar gewoon een forum? 🤔
+5
Towaberg
Bij 7 graden en kans op regen de John deere binnen laten Erik!@erik9831
+4
Pieter Buren
Ik ben zeer tevreden over de mobiele versie van tractorfan. Heel vaak zoek ik naar aanleiding van een foto iets op op internet (bv bouwjaar of pk's van een trekker), dus een app zou voor mij alleen maar nadelen hebben. Meer handelingen en opslag nodig op telefoon.
+3
Towaberg
In vind deze ook goed, ik zie nu door de appekes het bos al niet meer🙈🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
+2
Fast Eddy
@Towaberg

Mij net zo. Voor de brandweer hebben we ook al 3 apps en nog een paar Whattsapp groepen. Ik grapte laatst al dat we telefoonvergoeding moeten krijgen.
erik9831
@Fast Eddy men vrouw krijgt deze binnenkort, een telefoonvergoeding.

Nu hebben ze een systeem via ID-reader, om te zien waar ze naartoe moeten. Binnen enkele weken een app en omdat ze daar hun telefoon moeten gebruiken krijgen ze een vergoeding.
T6020 power
Zelf ook linkje ik heb nu ook niet dat er bovenin het scherm google staat. En als ik naar google ga staat er ook nooit iets van tractorfan.

(klik om te vergroten)

Met mooi logotje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0