Hallo, kent iemand deze motor en kan mij meer vertellen over deze motor zie foto

Hallo kent iemand deze motor en kan mij meer info geven wat er is vernieuwd aan de motor, wat ik kan zien is dat hij wel los geweest is, hij komt van een veiling en ik hebt hem bij een kennnis gekocht maar meer info is er niet, als er iemand i die mij er meer van kan vertellen zou het mooi zijn,
goeiedag eem

Bijlages

(klik om te vergroten)

Deutzbf6l913

(klik om te vergroten)

Deutz bf6l913

(klik om te vergroten)

Deutz bf6l913

Reacties

MRdeere
Als ik jou een tip mag geven verander de titel van het topic naar iets zoals: Info gezocht over Deutz bf6l913. maar ik heb effe googelt hier kun je de specificaties van je motor zien: engine-trade.com/product/….
succes met je verdere zoek tocht naar iemand die deze motor kent.
goeiedag eem
@MRdeere specificaties kan ik wel vinden, heb de boeken heb ik er wel van, ben zo kg go er ben nu met deur motoren, maar gaat mij specifiek om deze motor, als iemand hem kent, omdat hij wel los geweest is maar wat er allemaal aan gebeurd is niet bekend is, vandaar de vraag of iemand deze motor kent
MRdeere
@goeiedag eem
Mijn excuses dan heb ik je verkeerd begrepen dan hoop ik voor je dat iemand de motor kent
anders kun je hem nog altijd openmaken....
goeiedag eem
@MRdeere geeft niets, ik lees ook wel eens wat verkeerd haha
T930
Komt de motor wel uit nederland of uit het buitenland want dan is de kans dat iemand hem kent vrij klein
goeiedag eem
@T930 volgens mij wel is bij troostwijk geveild,
+1
deufi
Voor zover ik weet is dit dezelfde motor als in een 6.61 en in een 6.38 zit.
Is een bf6l913T aan de foto te zien. Standaard 145-150PK.
Zat ook in onze 6.61. Ik dacht dat er wel meerdere versies van zijn (zware en lichte uitvoering). Onze 6.61 had de zware uitvoering. Waren de onderdelen ook duurder van.

Vermogen naar wat ik gehoord heb van dealer eenvoudig af te stellen tussen 150 en 180pk. 180 PK afstelling komt vaak bij kranen terug.

ter info:
tractordata.com/farm-tractors/002/…
tractordata.com/farm-tractors/002/…
MulderDeutz1
Deze motor ligt ook in mijn 6.38. Is duurder als de 912 in revisie. Maar schijnt wel beter te zijn. Is flink taai in mijn trekker.
stephan-inter
Welke veiling komt hij weg? Meestal komt spul uit het buitenland
goeiedag eem
@stephan-inter weet het niet maar meende dat hij uit nederland komt, en zou opgebouwd worden ;als beregenings pomp .maar de vorige eigenaar is door ziekte niet verder gekomen dan dit, dat is het enigste wat we weten. De carterpan moet er toch onderweg omdat er een andere onder moet, en kan dan al mooi in de motor kijken, en we gaan er van bovenaf in met een camera, door verstuivergat, dus kan hem al goed inspecteren maar als iemand hem kende en mij meer informatie kon geven heb je wat meer achtergrond
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden deutz en motor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!