Fordson Major - Hoe kan ik zien wat voor bouwjaar het is

Hallo,
Ik heb een fordson major, en was wel benieuwd wat voor bouwjaar het is. Hoe kan ik dat zien? Staat er ergens een serienummer? Of hoe kom ik er achter.
Fordson major1

Reacties

Clayson M80
Zit een plaatje voorop de accu bak, staan giet nummers op achterbrug en versnellingsbak een nummer boven de brandstofpomp is motor nummer
en als je major echt oud is ,staat een ingeslagen nummer net voor de startmotor en als de gashendel door de motor gaat is ie heel oud
blauwe tractor
@Clayson M80
Het bekende plaatje is niet altijd aanwezig op het schutbord, meer heb je aan gietnummers motor nummer kan ook varieren na evt motorwissel.
Clayson M80
@blauwe tractor mijn Major is wel een van de eersten uit 1952
met ingeslagen nummer op de motor rand bij de startmoter
en de gashendel stang door de motor
blauwe tractor
@Clayson M80
Waarom is de diesel een MOTOR en de start een MOTER
Clayson M80
@blauwe tractor zou dat echt iets uit maken ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major en hebben de trefwoorden fordson en bouwjaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!