Enkelwerkende cilinder sprintmaster

Beste tf'ers

Ik wil tussen de tractor en het gedragen kilverbordje( die we gebruiken voor het voer aanschuiven) als topstang een enkelwerkende cilinder van een sprintmaster plaatsen, zodat ik het bord gemakkelijk kan kantelen. Denken julie dat dit enkelwerkend kan, of kan dit beter dubbelwerkend?

Deel dit topic

Reacties

deutzisthebest
Als je echt wilt drukken zul je een dubbelwerkende nodig hebben maar voor voer aanschuiven is dat denk ik niet nodig hij zakt dan vanzelf op de grond en dan kun je ook schuiven.
Valtra96
Oke, dan probeer ik dat, moet alleen nog even een slang hebben, maar daar kan ik gemakkelijk aan komen, anders heeft kan ik altijd nog een dubbelwerkende bij wifo weg halen. zag het eerst zo proberen, bedankt deutzisthebest!
deutzisthebest
Succes 😉
dx11
Als je hem hebt liggen kun je het proberen. als het een trekcilinder is tenminste, anders werkt het sowieso niet.

anders:
hydraulicworld.nl/products/1708/…
Valtra96
Bedankt jongens!

@ dx11 Het is een trekcilinder, en kan anders wel een dubbelwerkende bij wifo weg krijgen, gwoon sloop materiaal zegmaar.
dx11
@Valtra96

Quote:
Het is een trekcilinder

soms kun je dan de ontluchting er uit draaien en daar een slag op maken, dan is hij dubbelwerkend 😄
hilbertvdberg
@dx11

een sprintmastercil heeft niet zo'n ontluchtingsventiel.
RemcoPower
Dan zit er wel ergens een gat waar de lucht weg kan. 😉
hilbertvdberg
@RemcoPower

ja dat wel maar daar kun je geen nippel op maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0