Bollenbier.

Zo, wie heb er allemaal van het bollenbier kunnen genieten? Wij hebben vandaag de laatste bunders gedaan, in totaal 50 gedaan in een week of 4. Hoe zit dat bij de rest van de bouwers?

Deel dit topic

Reacties

bas-deutz
Nog even wachten al wel crocus hyacint en tulpen bier gehad maar nu de narcissen nog.
fendt818vario
Bij ons zijn ze er ook uit! Gister de laatste 17 bedjes yoko's gerooid.
staaf
Hoe was de opbrengst van alles?
fendt818vario
De opbrengst is wel mooi, nou moeten we ze nog pellen tot woensdag ongeveer.
international956
Ik wacht op het maisbier 😃
t6030power
Wij zijn net ff een rondje wezen rijden maar we hebben zeker wel 5tot 6 bollenarooiers zien rijden
steyr man 8130
Iik op Grolsch bier 😃
Fendt_John Deere
Gister de laatste bollen eruit om half 2, het ging niet overal even mooi, de wagen ook een aantal keer vast gehad... Daarna even wezen kijken bij loonbedrijf Hopmans die aan de overkant van de weg reed met 4 bollenrooiers.
international956
@steyr man 8130

Kan je lang wachten ofniet? 😛 Owja ik denk/hoop dat wij eerder aan het hooibier mogen 😃
johndeerefiat
Gisteren 1 hec gerooid om de natten plekken heen gerooid. Vandaag 2 hec tulpen gerooid inc natte plekken. En morgen nog 20 bed van een soort en 8 van een ander soort.. En dan volgas narcissen boven rooien! Maar de laatste tulpen zijn er erg moeizaam gerooid.
bas-deutz
Heb ook aardig moeten ploeteren om de laatste tulpen er uit te krijgen het water voor me wielen uit en het water op de zeef
agrotronfan
Wij waren vorige week vrijdag klaar met rooien totaal van 60hectare en bij mij thuis staat nu nog 3hectare te wachten eens kijken met hoeveel rooiers hopmans er in gaat
pino
Gister om half 1 er uit 😄 en nog BBQ gedaan en bier gedronken 👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1