Economen schatten gevolgen Corona veel te rooskleurig in.

Hoor de laatste dagen enkele zogenaamde financieel deskundige veel te lichtzinnig praten over dat alles wel mee zal gaan vallen. Maar is dat wel zo?

Deel dit topic

Reacties

+1
cjw73
Maat van mij zit in de horeca. Zei gister ook ze hebben geen idee wat de financiële gevolgen zijn maar de economen proberen het wat te verbloemen om de rust onder de bevolking te behouden.
+4
dendeze
Voor het milieu is dit een zegen, zeer weinig vliegtuigen, veel minder nutteloos verkeer, de normen voor de boeren kunnen nu gerust terug omhoog.
En nu begint de regering zelf te panikeren terwijl ze van in het begin negatief reisadvies hadden moeten geven, de onnozelaars. Ik mag geen stikstof meer uitstoten maar iemand die van een besmet land komt mag mij wel ongestraft komen besmetten met een dodelijk virus!
En aan de volgende belastingen zal je wel zien hoe goed dit wel meevalt.
Natuurlijk wordt dat weer zeer zwaar onderschat. Maar ja, als steeds weer voor dezelfde debielen wordt gestemd, zoals Mark teflon en zo, wat wil je dan?
mestyle
@dendeze omtrent reizen en andere besmeren geloof dat de regering al gezegd had kosten wat kost schiphol zoveel mogelijk in stand te houden
+2
arie.j
Feit is dat er een giga gat zit tussen verwachting van bepaalde economen van zelfs nog een groei van 0,1% en aan der andere kant de beurskoersen (dus de waarde van grotere bedrijven) die vanaf de top in februari meer dan in een derde in waarde zijn verminderd
+3
Zwaagdijk
@arie.j dit wordt een wereld weide depressie. Alles en iedereen wordt geraakt. En de huur gaat door.
arie.j
Quote Reactie van @Zwaagdijk:
En de huur gaat door

Komt achter denk ik, en dan zal het van het herstel afhangen of het door gaat
Druk
@arie.j
De steunmaatregelen zullen voor de liquiditeit zijn, vast geen steun voor de daling eigen vermogen/solvabiliteit van bedrijven.
Maar voor 300.000 extra werklozen zullen ook forse steunmaatregelen nodig zijn.
buorman
Quote Reactie van @arie.j:
die vanaf de top in februari meer dan in een derde in waarde zijn verminderd

Ook daar gaat eerst de lucht er uit Arie
arie.j
Quote Reactie van @buorman:
Ook daar gaat eerst de lucht er uit Ari

Och, daar zal altijd verschil van mening over blijven.
Als ik bv. zie dat ABN-AMRO bij de huidige koers en dividend ergens een dividend rendement geeft van ruim 16%
En dat de prognose tot 14 dagen geleden was dat de winst en dividend uitkering de komende jaren ongeveer gelijk zou blijven. En dat ze ruimschoots voldeden aan verzwaarde eisen voor eigen vermogen voor banken
Dan is héél wat meer dan alleen lucht uitgelopen
verwijderd
+3
dennisbouter
@mestyle heb jij een televisie? Zo ja Zet hem eens een keer aan.
verwijderd
dennisbouter
@geweldenaar dus wat er in italie gebeurd is niet waar, de spaansegriep 100 jaar geleden daar kloppen de verhalen ook niet van?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0