Illustratie van:

Same Explorer 70 - Bediening hef

Hallo,

Omdat ik de bediening van de hef zou willen laten aanspannen en voorzien van andere boutjes en borgmoeren wil ik de kast er rond naar boven halen. Deze kan los maar niet volledig naar boven omdat er midden in het plastichulsel nog een metalen gleuf zit waarnaast de bediening van hef en dieptecontrol zit. Op deze metalen behuizing staan ook de waardes van diepte (0 tot 12) Weet iemand hoe ik dit ook naar bovenhaal of hoe ik dit zou kunnen doen? Iemand die toevallig tekeningen hiervan heeft?

Grtz

Deel dit topic

Reacties

Berndx
Post snel O.o
TomopSame
Die zit vast met 2 bouten en moeren.
Berndx
Ik denk dat ik weet de welke, maar zag dat moertjes moeilijk bereikbaar zijn lol ^^ Als ik deze 2 er uit doe kan ik dat metalen hulsel er dan uitheffen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!