Massey Ferguson 7475 - Hoe selecteer ik hakselaar, power of eco modus

Hallo,
Wij hebben recent een massey ferguson 7475 dyna vt (datatronic uit 2011) aangeschaft, nu staat er in het hand boek dat er vijf verschillende modusen zijn: pookmodus, rijpendaalmodus, ecomodus, powermodus en hakselaarmodus. Echter kunnen wij alleen pook en rijpendaalmodus selecteren en duiken de hakselaar, eco en powermodus zomaar op dit te zien op het dashboard. In het instructie boek is nergens duidelijk te vinden hoe ik tussen deze drie specefieken modusen kan kiezen. Mijn vraag is daarom hoe ik kan kiezen tussen deze drie modusen (hakselaar, power en ecomodus). Alvast bedankt!
massey6465

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hier ziet u dat er een hakselaar aan gegeven staat dus blijkbaar hakselaarmodus is ingeschakeld.

Reacties

+1
rickboer blija
Je hebt 2 hooft modusen, daaronder heb je verschillende sub modusen

-hendel modus
--- hakselaar modus

-Rijpedaal modus
--- hakselaar modus
--- eco modus
--- power modus

Hakselaar modus wordt geactiveerd als je een a of b toerental activeerd

Eco en power modus is iets wat niet alle 7400 serie trekkers hebben, maar als je het wel hebt zou je het in het zelfde scherm moeten kunnen zien. Want dan veranderd P53 naar E53
massey6465
@rickboer blija aha, maar ik kan op av1 of av2 niet voor power modus kiezen? En hoe kan ik van power naar eco?
rickboer blija
@massey6465 hoe wissel jij van voetpedaal naar hendelmodus, als je dat via 1 van de knopjes boven sv1 of sv2 doet heb je geen nogelijkheid om te wisselen tussen eco en power.

Heb je ook DTM? Zoja, volgensmij is dat de vervanger van ecomodus
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7475 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!