Illustratie van:

Fendt 106 - Probleem met inschakelen 4wd

Goedeavond,

Wanneer ik de hendel van de vierwielaandrijving omhoog trek om in te schakelen bij een fendt 106, blijft deze even staan en schiet daarna weer naar beneden.
Hoe kan ik dit verhelpen? Dmv het afstellen van het draadeindje tussen de hendel en de koppeling? Of dmv de schijf met schroefdraad op de koppeling zelf?
Iemand hier ervaring mee?

Alvast bedankt,

Deel dit topic

Reacties

appie1967
Er hoort in het bedienings systeem ergens een blokkering te zitten waardoor hij niet zomaar terug valt in uitschakelen
Bij de latere was dat een verenstalen blikje dicht bij de 4wd koppeling waar je een bedieningsstrip bijlangs trek die hem door zijn vormgeving dan vast houd
appie1967
@appie1967 ik had vroeger een favorit3 met 4wd die had dezelfde koppeling met de handel direct naast de stoel daar ging de bedieninghandel bij een kogel langsmet een veer er achter zodat hij vast gehouden werd
Deze was van 64 mijn uitleg hierboven gaat over de laatse 100serie met ls cabine

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
302
TREFWOORDEN