Case 845xl. aftakas keuzehendel doet niets, zit hier een kabel aan die geknapt kan zijn of wat kan anders de oorzaak zijn. en waar loopt die precies h

Case 845 xl. aftakas keuzehendel reageert niet. ik heb al onder de cabine gekeken en gevoelt maar zit hier een kabel aan die geknapt kan zijn? en waar loopt die precies langs en naar toe?
labella

Reacties

Waarschijnlijk holspie van de ingaande schakelmof in de achterbrug. Zit bij je linkerachterwiel op een deksel. De as niet de ver in de trekker drukken want dan kan het palletje aan de binnenzijde naar beneden vallen!
labella
@case956powerrzzzzz dank u voor de snelle reactie, ik heb even gekeken en de holspie was inderdaad in 3 stukjes.
@labella Mooi dat het al gelukt is!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!