Illustratie van:

Case International 845 XL Plus - hef pompt door in bovenste stand

De hefinrichting van onze 845 xl plus pompt door de overdruk als de werk hendels in de bovenste stand zet en ook bij de draaiknop achter op het spatbord.

Deel dit topic

Reacties

1046
Ja , en??????????????????
old man jose
Soms staan de handels verkeerd afgesteld op de 0 stand
dezw












Het is zo :Als ik de hendel van de hef inrichting naar boven beweeg tot bovenste stand dan (gaat hef ook naar boven bovenste stand) alleen dan hoor je de olie door de overdruk heen pompen en dat hoort niet hij hoort de olie dan in bovenste stand drukloos rond te pompen (normale gang van zaken) zo goed uit gelegd
interman
Hebben wel meer inters, ik laat em ook nooit in hoogste stand staan.
old man jose
@dezw
Dat wil dus zeggen dat je ventielen niet goed zijn afgesteld, dat kan inwendig of uitwendig het geval zijn.
Mogelijkheid is dat er inwendig een afslagventiel verschoven is of niet goed werkt.
Robert87
Dit probleem ken ik! Heb het al een paar keer mee gemaakt. Dan is er in de hefdeksel een soort kogelkopje (deur cilinder kopjea alleen dan van ijzer) afgeknapt. Die zit onder de hefdeksel aan de rechter kant. Beetje un knullig systeem maargoed ik zou het wel repareren want doorpompen vind het pompje niet fijn en de olie word erg heet aan gezien je maar 14 liter hefolie hebt.
Robert87
Vervang trouwens ook ff die holspie van de hoofd as want dit veroorzaakt het probleem
dezw
Snap niet helemaal wat je bedoelt bedoel je de kogel wat aan hefarm hefboom zit wat in de zuiger rust of aan de andere kant bij de sensodraulic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3