Versnelling

Hallo tf-ers

altijd als ik meedoe met trekkerslep dan rij ik in de C (john deere 6400) dan heb ik 4 powershift trappen en dan rij ik met dubbellucht op 0.5 bar.

maar ik zit nou al een tijdje te denken om het is in de D te proberen, en dan de banden gewoon op normale spanning houden. en ik weet nog niet of ik dan met of zonder dubbellucht moet doen.

zal dat wat worden?

Deel dit topic

Reacties

dave 7810
Gewoon banden zonder dubbelucht op een half bar zetten. en dan gewoon in zijn C4 dan kun je nog 4 keer terug schakelen en in zen C4 rijd je evengoed al 8 km p uur 😉
joris ziengs
Haha maar volgens mij heb je MET dubbellucht Meer 😛 @dave 7810
jd6620
Altijd dubbellucht doen, heb je veel meer grip!
jd6620
Maar smoort ie niet in z'n c? Ik rij in z'n B (6600)
joris ziengs
In de c1 smoort ie niet in de c2 langzaam. maar dan heb ik ook veel grip he (0.5)
als ik op enkel lucht met 1.5 bar doe dan heb ik minder grip dus ga ik eerder slippen. dan denk ik dat ik de D ook wel red.
joris ziengs
In de c1 smoort ie niet in de c2 langzaam. maar dan heb ik ook veel grip he (0.5)
als ik op enkel lucht met 1.5 bar doe dan heb ik minder grip dus ga ik eerder slippen. dan denk ik dat ik de D ook wel red.
interRick
@joris ziengs @jd6620

versnellingen bij john deere's zijn niet altijd hetzelfde, afhankelijk of ze tot E of F gaan.

maar misschien wisten jullie dat al wel.
Wimsumar
Beste Joris Ziengs: Met 1,5 bar in de banden én in de D-groep rijden zijn twe dingen mogelijk: Door de harde band kan de trekker zijn kracht niet op de grond overbrengen en raakt in slip en/of de trekker smoort door te hoge rijsnelheid in de D-groep. In ieder geval haal je bij lange na niet de afstand zoals gebruikelijk bij "0,5 bar + dubbellucht in C-groep".
valmet6400power
@winsumar @joris ziengs
1,5 bar in de banden is geen aanrader, ervaren hiermee is @jd6620 , trekker kan inderdaad zijn kracht niet kwijt, beter 0,5 bar en dubbellucht
joris ziengs
Goed dan zal ik hem mooi op de 0.5 houden, maar het probleem daarbij is dat ik dan nog niet verder ben gekomen dan 65 meter volgens mij.
jordy riphagen
Wij doen mee met de jd 6410 in de 5.5 standaard met 2 x michelin 600/65.r38 en op 0.3 bar en dan B4 is hard zat tractorfan.nl/movie/12220/
joris ziengs
@jordy riphagen

ik mag geen voorwielaandrijving gebruiken, dus ik heb altijd ook minder grip. in de c1 smoort ie niet eens op 0.5 bar

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0