Trekkracht regeling cq automatische diepte regeling

Hoe werk de trekkracht regeling cq automatiche diepte regeling
van een International 845XL

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Heb je een met Sens-O-Drolic met draaischijf op achterspatbord. Of 2 handels naast elkaar?
+1
SJB533
IH Exact Regelhydraulik/MHR
Zitten 2 hendels in. De linker is de positieregeling, de rechter is voor de trekkrachtregeling. Als je machines gebruiken wilt, zonder daarbij de trekkrachtregeling nodig te hebben, moet de hendel van de trekkrachtregeling onderin staan.
De hendel voor de trekkrachtregeling werkt alsvolgt: de positieregeling zet je onderin. Met de hendel van de trekkrachtregeling hef je en zak je. Je onderste punt is het punt, dat je gebruikt als weerstand! Weet niet of onder de hendel ergens een verstelbare aanslag zit? Stel die dan in.

Sens-O-Draulic/SHR
Heffen en zakken doe je met de positieregeling, dat is de linker hendel. De trekkrachtregeling stel je in met de rechter. Werk je met de trekkrachtregeling, kun je middels het 'kooitje' de hendel van de positieregeling insluiten. Onderste aanslagpunt is hef laten zakken, bovenste is heffen. De hendel voor de trekkrachtregeling kun je verder met rust laten, of gebruiken om enigszins bij te regelen. Verder zit er nog een draaiknop op de console. Die is voor het instellen van de hef op positieregeling of trekkrachtregeling, maar ook op mengregeling, zodat hij niet constant corrigeert bij sterk wisselende grondsoorten bijvoorbeeld. De door @Fast Eddy genoemde zwarte draaischijf moet je trouwens altijd weer helemaal naar links draaien, anders werkt je hef niet vanuit de cabine!
+1
Clayson M80
@SJB533 bedankt voor de informatie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0