Atlas 1202D - As steun cilinders komen niet uit

Hallo,
Wij hebben hier een atlas 1202d staan,, hier leken de assteun cilinders lek, dus deze gereviseerd.

Maar nu het weer in elkaar zit en aangesloten is komt er geen olie naar de cilinders, de kraan op het onderstel al beide kanten op geprobeerd.

Heb het idee dat er een 2e olie pomp op het onderstel zit maar die zou dan werken wanneer hij rijd?( nog niet geprobeerd omdat hij klem staat tussen de hooibalen)

Iemand hier ervaring mee of weet hoe het systeem van de steun as cilinders werkt?

Deel dit topic

Janroelof

Reacties

+1
wim-same
Volgens mij worden de stabilisatie cilinders van een Atlas met het rijwerk gevuld. Dus tijdens het rijden, of de rem erop, en rijden, dan komt er druk op. Ontluchten kan met het bovenste boutje.
+1
radium45
Er komt geen druk op de cilinders. Er wordt alleen een kraan tussen de cilinders dicht gezet bij afstempelen.
Janroelof
Oke, vandaag er maar tussen uit zien te krijgen en rijden.
Janroelof
Inderdaad gaan deze tijdens het rijden naar beneden. Maar komen ook inderdaad niet onder druk, enige wat je moet doen is voor je gaat graven de kraan omzetten zodat de olie niet terug kan.
+1
wim-same
@Janroelof Nee, hoor. Je hoeft geen kraan om te zetten. Als de stabilisatie cilinders gevuld zijn gaat er automatisch een kraan dicht als je hem op rem zet, Dan is de vooras geblokkeerd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!