Deutz D6206 - radio installeren

Ik heb thuis een deutz d6206 en ik wil graag een radio installeren maar er zijn geen kabels meer als ik deze aansluit met de batterij springt mijn zekeringetje altijd weten jullie hoe ik dat kan oplossen (hoeveel ampère moeten die zekeringen zijn?)alsvast bedankt
timke23

Reacties

ErDee
15 ampere(of 16 ampere als je die oude hebt) is genoeg. heb je massa, continustroom en contactstroom (goed) aangesloten?
Wimsumar
Beste Timke23: Welk zekeringetje 'springt' dan ieder keer? De zekering in de radio?
ErDee
Vervolg: want als je alleen massa en continustroom aasnsluit gaat de zekering door, tenminste ik heb vorige week nog voor iemand een radio aangesloten in de trekker, hij had alleen massa en continustroom(op het contact) aangesloten en toen ging de zekering(30 ampere!) door. ik heb hem toen voor hem aangesloten zoals het moest en niks geen problemen meer.
weurding
Jaren een 6206 gehad, zou de radio maar laten voor wat het is, mede door de kabine hoor je hem toch niet zonder koptelefoon 😃
Ronijn
Je hebt idd 3 draden nodig. Continustroom, geschakelde plus (via je contact) en je massa. Kzou je continu en schakeldraad even afzekeren op 10 of 15 ampere.
ErDee
Je kunt ook de continustroom en contactstroom bij elkaar doen maar dan gaat de radio niet uit als je het contact uit zet.
timke23
Ik heb een oudere jvc radio gekeregen van een garagist maar hij vertelde mij dat ik de rode en gele draad samen moest leggen op mijn contactsleutel dat heb ik gedaan hij werkt perfect maar hij onthoud geen posten en zo hoe komt dat kunnen jullie mij helpen alvast bedankt (ik heb wel geen continustroom aangesloten)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!