Illustratie van:

Kubota B6000 - Woeltand / diepgronder/ kubota B6000/geschikt of niet?

Beste kubota-gebruikers,
ik zou willen een woeltand of ook soms genoemd diepgrondertand willen maken of kopen voor een kubota B 6000, voor montage op de 3 punts -hef installatie, maar..... kan een dergelijke tractor overweg met een woeltand die toch wel een 40-50 cm diep zou moeten de grond opentrekken, .. en zo ja.... kan hij ook een 2e woeltand aan, om te monteren op de plaats achteraan waar de wielen 'lopen'..

graag jullie info..

groeten,
Patrick VDA

Deel dit topic

Reacties

Yanmarthomas
Lijkt me vrij zwaar voor een b6000. Maar misschien kan het hoor. Even afwachten of er iemand reageert die ervaring heeft.
patrick-vda
Bijkomend vraagje: of monteer ik dit beter met behulp van de bouten achteraan op het chassis waar de S850-frees mee vastgezet wordt?

patrick VDA
Dies
Ik had pas een woelpoot van 75 cm die stond achter een 70/80 pk trekker dat ging maar net als je hem er helemaal doorheen trok ligt er ook aan wat voor grond je hebt
+1
fendtjecis
@Dies een tand van 75cm krijg je ook niet dieper dan 50cm in de grond hoor dus met een kubota B6000 kan je dit wel vergeten. Max 30cm
patrick-vda
OK , bedankt voor de info....

item mag gesloten worden.

groetjes,
Patrick VDA
johndeere6910
Moet wel lukken als je maar niet tedik matriaal neemt dan zou het met 1 tand wel kunnen en goed scherp maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0