Ford 8340 - onderdelen ford 8340

Ik zoek volgende onderdelen (zie foto's) spatbord vooraan links en rechts (enkel plastiek), grijze clips in interieur 20 stuks, paneel in tractor rechts alsook rond de vitesse, mechanische stoel, gasdrukveren van de deuren (links en rechts) en achterraam.
Van Hout

Reacties

+2
Hkramer
Even bij de plaatselijke new holland dealer informeren of bij een handelaar van ford en fordson.
Van Hout
Hier zijn de foto's

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

arnoba
Ik denk dat deze onderdelen nog wel origineel te verkrijgen zijn, anders eens bij Granit zoeken of eventueel een sloper, gasdrukveren en clips zijn origineel sowieso geen probleem. Wat betreft de stoel zou ik gewoon eens kijken naar een Grammer stoel, niet via New Holland.
Trekker chauffeur
Ik zou bij een sloper gaan informeren of ze het hebben en vaak betaal je daar 35-45% van de nieuwprijs. En die achterruit kan je ook zelf laten snijden als je dat bij een glasbedrijf doet
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!