Illustratie van:

Belarus 800 - bak

Hallo,

toen ik gister aan het woelen was schoot er iets niet goed in de versnellingsbak, als ik hem in een versnelling zet loopt de motor zwaar ( in 2 Versnellingen? ) en rijd hij niet, en als hij eigelijk vrij staat gaat hij achteruit, het is zo best moeilijk uit te leggen.
een oom van mij dacht dat het frame-pje waat de pook in hoort is afgeslete of dat er een pin aan de pook is afgeslete ???

ik zou graag jullie mening/ervaring horen.

alvast bedankt
groetjes jos

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Lijkt erop dat er iets is verschoten door te snel willen schakelen, dan moet je normaal het dekseltje boven de versnellingsbak eraf halen en de boel weer goed zetten maar ik weet niet hoe dat bij belarus zit... Maar misschien kun je het al goed maken door gewoon eens de poken in alle versnellingen te duwen. Misschien werkt het dan al.
lindehydrocart30
Hij staat in de achteruit, en vooruit tegelijk? dan moet je het schakeldeksel erafhalen, de tandwielen neutraal zetten. 😉
redeagle14
Gebeurt vaker met Belarus als ze wat ouder worden. Pook losschroeven blokjes gelijkzetten en goed naar de pook kijken anders een beetje oplassen en gladslijpen. Pook er weer op monteren.
Jos-IH
Het is gelukt, zoals jullie zijden,
blokjes neutraal zetten en de schaal om de pook een beetje opgelast. en een nieuwe pin ( die door de pook steekt ) dat was allemaal versleten en er zat veel speling op

bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus 800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
3