Amazone AD-P rijpaden systeem opbouwen

Hallo allemaal
Ik heb een Amazone AD-P van 2016 gebruikt gekocht zonder rijpaden systeem. Nu zou ik dit er graag op hebben maar een originele kost ongeveer €1600. Dus nu wilde ik dit goedkoper doen. Heeft er iemand een gebruikte kast liggen zoja houd ik me aanbevolen.
Anders dacht ik zelf aan de klep MCV 300. Maar ik weet niet hoe ik deze moet aan sluiten en of dat kan ik heb contact gehad met de firma en die zeiden dat hij open en dicht loopt door + en - om te wisselen. Maar de voorbereide bekabeling op de machine doet dit niet als ik goed gemeten heb. Heeft er iemand een idee hoe ik dit moet aan pakken ?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Losse kleppen

(klik om te vergroten)

Originele systeem

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN