Illustratie van:

Deutz-Fahr K 570 - M20 bout afgebroken ladewagen

Hallo,

Wie heeft er verstand of ooit een invoer los gehad van een Deutz ladewagen. En weet hoe dit zit? tractorfan.nl/picture/1344884/… Ik dacht zelf dat die bout niet zo heel veel nut had maar mischien weet iemand het hier.

Bvd Jasper

Deel dit topic

Reacties

deutz110
Volgens mij moet je dan alles los halen enz kans bestaat nu dat al zou je er verder mee gaan dat er nog meer bouten gaan breken
jasper-santing0
@deutz110 als ik zo op de onderdelen tekening kijk doet deze bout niet zo heel veel. Maar misschien wist iemand dat hier. Vindt het ook raar dat die zo gebroken is maar is ook geen nieuw spul meer.
+1
deutz110
@jasper-santing0 weet dat bij me stage ooit ook.n bout was gebroken die is toen wel vervangen maar weet niet welke.bout dat was

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr K 570 en hebben de trefwoorden opraapwagen en ladewagen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
373
TREFWOORDEN