Deutz-Fahr D 7207 - Vraag over cabine

Hey ,

Wij zouden graag 38” banden onder onze tractor plaatsten echter is deze te groot en komt deze tegen de slijk lappen , blijkbaar kun je je cabine verhogen , dus vroegen we ons af of er dit al iemand gedaan heeft ? En hoe ?

Ook viel ons op dat de klep van de verWarming (cabine verwarming) aan de cilinders niet goed dicht gaat ? Klopt het dat je moet oppassen daardoor voor een te warme laatste cilinder ??

Merci alle sinds !!

Deel dit topic

nico_v_e

Reacties

faane
Over die laatste cilinder dat warm zou worden, dat kan ik slecht geloven het is maar een 4 cilinder.
Enkel zorgen dat de koelribben van de cilinders proper zijn! (Heel belangrijk)
nico_v_e
@faane ja als je de klep op half zet kan de lucht er niet aan volgens ons , maar lijkt me wel straf , aangezien dat de andere kant wel open is ?
+1
sjonnies
Kabine is op te hogen rijdt er 1 rond met 600 65 r38
nico_v_e
@sjonnies toevallig een idee hoe dit het beste kan ? We hebben wel al gezien dat deutz hier heeft rekening mee gehouden ...
sjonnies
@nico_v_e busjes onder de kabine veering zetten
nico_v_e
@sjonnies A oké , dan zal het zoals onze 6806 zijn zelfde methode dan , bedankt !!
nico_v_e
Vraagske !!

Uit hoeveel delen bestaat een uitlaat van aan de cylinder tot aan het uitlaatpijp einde ?? Op onze staat een DX uitlaat , maar die is giga ! En hij FIT aan het uitlaatstuk dat van de cylinders komt ? Lijkt ons in elkaar geschoven of zo ? Moeilijk om uit te leggen van daar de vraag uit hoeveel stukken 😅😅
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr D 7207 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!