Illustratie van:

David Brown 880 - Tips voor monteren eindaandrijving rechter zijde

Voor de hobby een oude david brown 880 aan het opknappen. De remmen zaten muurvast, eind aandrijving aan de rechter zijde gedemonteerd. Remmer weer gangbaar gemaakt maar toen kwam het. De eindaandrijving wil niet in de achterbrug schuiven, er is een bus van sper? die los ligt. Hierdoor kan de as nu niet terug geschoven worden, wie heeft hier ervaring mee? wie heeft er tips. Bedankt.

Deel dit topic

Reacties

+1
flonky
Klopt je had differentieel vast moeten zetten. Door pedaal in werking te trappen en dan vast te zetten.. maar goed dat is achteraf. Je kan proberen met veel verlengstukken van de doppenset hem omhoog te halen en als je hem in lijn hebt weer vast te klemmen met pedaal. Hoop dat je het zo snapt...... is moeilijk uitleggen
Jelle_85
Bedankt voor de reactie. Het doel is mij helder. Ik had inderdaad het differentieel even vast moeten zetten, nu weet ik het voor de volgende keer.
Deyne1210
Bij mijn 1210 kon ik met mijn hand het differentieel terug zetten en dan vastzetten. Daarna as erin.
Jelle_85
Vandaag mee bezig geweest. zit weer gemonteerd en alles doet het weer. bedankt voor de tips.
flonky
@Jelle_85 mooi zo
Plaats maar eens foto van de trekker

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN