Aansluiten startrelais mtd zitmaaier

Hallo,
Ik heb een nieuw startrelais voor mijn zitmaaier gekocht, met 3 aansluitingen,1 voor accu 1 naar start motor, en 1 laag dat is een schuif aansluiting.
Bij het oude relais zit de lage aansluiting links, dus aan de kant van de startmotor kabel, maar bij de nieuwe zit de aansluiting rechts, kan ik nu het relais aansluiten zoals het oude aangesloten zat of moet ik de aansluiting omdraaien, Dus accu links, en startmotor kabel links?

Deel dit topic

Reacties

redeagle14
@JdK56 deze kun je gewoon aansluiten zoals de oude.
roscho
Je moet kijken naar de codering bij de aansluitingen.
Als het gaat om Bosch-onderdelen kun je kijken op onderstaande link, maar ook veel andere fabrikanten gebruiken dezelfde codering:
ebparts.nl/wordpress/wp-content/…
Henk E
@roscho Bedankt voor het schema en bewaar deze, ik was er naar op zoek.
JdK56
Ok, bedankt voor jullie reactie, de functie van de bedrading is me wel duidelijk, er is geen enkele codering te vinden,het gaat er om dat bij het oude relais de lage aansluiting links zit,aan de kant van de start motor kabel,en bij de nieuwe aan de kant van de accu kabel aansluiting van het relais,dus aan de rechterkant, maar ik ga het proberen, jullie horen nog van mij.
atlaspower
Als je het verkeerd om doe start ie niet, omdat je geen prik heb om hem te bekrachtigen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0