Even voorstellen: hansharmsen

Ik ben een 66 jarige hobbyboer uit de Achterhoek . Ik allerlei werk gedaan oa bij alfa laval gestart in 1976 . Later in de high tech gewerkt en als werkcoach mij werkcarriere afgesloten.

Deel dit topic

Reacties

hansharmsen
Ik ben benieuwd of ik via tractorfan met ander Intrac liefhebbers in contact kom.
Fendt926Driver
@hansharmsen ik neem aan dat je de deutz intrac bedoelt..
De 2002 de 2003 of de 2004?

Of ben jij in het bezit van een zeer zeldzame 2005 of 2006?
@hansharmsen @JoranK is de man van de intracs
@ronald-deutz-fahr denk dat er veel deutz liefhebbers ook wel een band hebben met intrac, jammer dat dat allemaal verdampt is qua productie
@Deutz 8006spezial ik heb er persoonlijk weinig mee. Meesten zijn ook te klein om echt wat mee te kunnen, machines worden groter en in korte tijd moet het gebeuren. De kleine deutzjes hebben hier steeds minder werk.
@ronald-deutz-fahr mwa beetje schudden en harken kan al gauw, maar je houd er van of niet. Zo simpel was het ook toen ze die serie uitbrachten. Zelf erg liefhebber van de 6.60 intrac
+1
@Deutz 8006spezial ja 6.60 is monster. Maarja dat is ook een ander prijskaartje. Schudder is hier al te zwaar voor kleinere trekkers, hark zou kunnen Indd.
Ja je moet er wat mee hebben. Schoffelbalk in de fronthef zal erg mooi gaan met een intrac
Saeghershof
Welkom. Post naar wat foto's. Vind die intrac van deutz wel mooi.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0