Mc-Cormick D 326 - Hydrauliekfilter

Hallo, TF ers. Ik heb weer eens een probleem. Dit keer met het hydrauliekfilter. Bij het verversen van de olie wilde ik het filter ook reinigen (zoals voorgeschreven) het filter element was helemaal stuk. Een nieuw filter hebben ze hier niet en een stukje fijn koper gaas zodat ik zelf een nieuwe kan maken kan ik ook niet krijgen. Heeft iemand dat probleem ook meegemaakt en heeft iemand daar een oplossing voor??
Groeten, Hendrikus
Hendrikus

Reacties

Hendrikus
Ja ik bedoel dat hele fijnmazige filter van ongeveer 20cm lang en 3 cm doorsnede dat achter de leiding de bak ingaat.
HesselFiatpower
Mijn buurman heeft er ook heen zelfde model een of andere beunhaas heeft er toen een andere opgezet maar hij had die van een slooptrekker dus heb er geen een voor je liggen.
Wimsumar
Beste Hendrikus: Maak er een reisje naar Nederland voor om er 1 op te halen. Neem dan voor ons "een paar kilo Portugese zon" mee want het is hier al 2 maanden behoorlijk anti-zomers. 😞
Hendrikus
Beste Wimsumar, als jij nou eens op vakantie ging, hier lekker in de zon en dan breng je voor mij een filter mee.
Wimsumar
Beste Hendrikus: Nee, ik durf niet van huis te gaan. Ik ben bang dat ik niet terug wil. 😉
Hendrikus
Maar, nou weet ik nog steeds de oplossing niet. Hoe lossen jullie dat op ??? Of zijn er gewoon nog nieuwe filters te koop ?? en zo ja, waar dan??
Fokke
Heb je er ook een hydraulisch ventiel erop zitten voor werktuigen ? Zo niet, dan zou ik het filter achterwege laten 😛
Hendrikus
Nee er zit geen ventiel op, de hydrauliek is alleen voor de hefinrichting.
steyrTom
@HesselFiatpower
p van de p toevalig?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!