Nieuwe verkoopsite voor landbouw machines???

Hebben we hier nu een nieuwe verkoopsite voor landbouw machines?
Ik geloof niet dat dit het doel is van TF.
Ik stel mijn vragen over de techniek toch ook niet op marktplaats.
flip1150

Reacties

+3
wotan2
Die rubriek is er toch voor? Staat al enkele jaren op TF dus wat is het probleem? En als je het niet wilt zien kijk je niet.
Edit; zo'n grote bijdrage aan foto's van jouw hebben we ook niet.
flip1150
@wotan2 Als ik een foto plaats wil ik een foto die wat toevoegt en niet de 3000 en eenste van een IH 1455 of een ford 3000 in carnavals uitvoering met 5 toplichten 4 verstralers en 2 zwaailampen.
+1
wotan2
@flip1150 Daar deel ik je mening, maar andere vinden dat juist geweldig. Jij hebt hier tot nu toe 2 foto's gedeeld. Ik ben ook niet zo'n persoon die hier elke week weer verschillende interessante foto's plaatst, maar probeer toch vaker wat te posten. In mijn album staan nog wat foto's uit een ver verleden die misschien wat minder leuk/leerzaam zijn. Maar ik lever (behalve nu) geen commentaar om dat anderen TF anders gebruiken dan dat ik het voor heb.
flip1150
@wotan2 Dus als ik het goed begrijp wordt je waarde voor TF uitgedrukt in het aantal foto's dat je plaatst.
Het aantal mensen dat je helpt met je reactie's op de topics is van geen of ondergeschikt belang.
Sorry maar dan heb ik TF altijd verkeerd gebruikt.
+5
Fast Eddy
@flip1150

Ik denk dat er bedoelt word, dat je wel commentaar hebt over bepaalde onderwerpen. Maar zelf er ook niet veel aan doet. Foto dumps ben ik ook geen voorstander van. Maar af en toe een foto posten helpt ook om wat meer over jezelf te laten zien.(interesse`s, beroep, eigen machine park)
+2
wotan2
@flip1150 fast eddy heeft het door.
flip1150
@wotan2 Ik vind mijn machinepark met een IH 844 uit 1974, een MF 50EX powershuttle uit 1992 en een Antonio Carraro SRX 9900 uit 2019 niet zo apart en interessant voor anderen.
Een Wotan is tenminste wat aparts net zoals een MF 1150 maar die heb ik niet.
+5
wotan2
@flip1150 toch zou ik het leuk vinden om daar foto's van te zien, liefst natuulijk in actie. Maar doe waar je je goed bij voelt, en gebruik de site zoals het jouw past. Ik heb alleen er een hekel aan als iemand gaat vitten op anderen, omdat zij de site net iets anders benutten dan zij zelf.
+3
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @flip1150:
Het aantal mensen dat je helpt met je reactie's op de topics is van geen of ondergeschikt belang.Sorry maar dan heb ik TF altijd verkeerd gebruikt.

Over vorig kaar is er zelfs een ranglijst gemaakt over wie de meeste duimjes gekregen heeft, wie het meest behulpzaam was op TF. Dus reacties worden wel degelijk gewaardeerd.
+5
GerbertXL
Wees niet bang, er word hier weinig verkocht 😞
+3
Pauls
@GerbertXL @flip1150 Nee maar ik koop toch liever van iemand van TF, dan via marktplaats, zo heb je een kleine link naar de verkoper en kan je met eventuele vragen bij hem nog terecht hoop ik dan
+1
Fendt926Driver
@GerbertXL ik koop en verkoop best veel via tf.
Maar dat moet net te pas komen.
Iets hier op plaatsen om te verkopen krijg je bijna geen reakties op.
En heel veel reageren even. En dan ja jevalles opmeten en klasr maken. En reageren ze nooit meer.
+1
stephan-inter
@Fendt926Driver dat herken ik ook idd ja.
Je wacht maanden en komen nooit opdagen en je krijgt nog een grote mond toe ook
+1
dx11
@GerbertXL weinig is niet niks!
wotan2
@GerbertXL Die ervaring deel ik dus niet, ik kom wat Bauer haspels te kort om iedereen blij te maken. 😄
+3
stephan-inter
Die verkoop rubriek zijn er al jaren.
+1
jammermaarhelaas
Het is een rubriek waar je echt naar moet zoeken. Eerst naar onderen scrollen, en dan maar zoeken.
Als dit een verkoop site was, dan stonden de advertenties prominent boven aan de thuis pagina, met foto's die je aandacht opeisen.

Ik zie het probleem nu niet, in tegendeel, voor een verkoper of iemand die iets zoekt is het maar afwachten of je gezien wordt.
flip1150
De foto's bekijk ik al jaren niet meer. Als ik ze open krijg ik de helft maar geopend. Enkele jaren geleden is dit allemaal veranderd en sinds die tijd kijk ik nog zelden.
+2
Fast Eddy
@flip1150

Misschien moet je het via een andere browser proberen. Sinds ik Google Chrome gebruik heb ik bijna geen problemen met de site. Verandering is niet direct een verslechtering.
+1
Minitauro
Die verkoop is best wel leuk en als je toevallig iets ziet wat interessant is reageer je daar op en hou je er misschien nog een leuk contact aan over, dat is mijn ervaring.
Boven dien staat dit er al jaren op, en mag iedereen er gebruik van maken!

Maar voor mensen die techniek vragen hebben en blijkbaar weinig eenvoudige kennis hebben, kunnen beter terug naar de vakschool gaan met die vragen.
En A.U.b. geen onzin topics beginnen...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!