Onbekend Mestwagen - Weet iemand welk merk mestwagen (4 wielig) dit kan zijn?

Iemand enig idee welk merk dit kan zijn? Ik heb hem ergens uit de buurt van Veendam (aantal jaren geleden). Zelf denk ik dat het Fristein zou kunnen zijn. Volgende vraag: zou er nog ergens iets te vinden zijn over de wagen? Op internet kan ik niets vinden. Alvast dank!
Huib Chardon

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

a3vandiejen
Mooie meststrooier hoor, thuis heb ik een folder van zo één maar dat is een Mengele....is dit nog de originele kleur?
+1
Huib Chardon
@a3vandiejen Ik denk niet de originele kleur: de verf houdt het slechte hout bij elkaar en zat erop toen ik hem kocht. Onder het rood zit ook nog gele verf....
+1
SJB533
+1
weurding
Denk gezien de bodemketting verstelling strautmann maar geen fristein. De aandrijving van bodemketting doet denken aan vroegere systeem Kemper. Een excentriek met een pal erboven.vergeet niet dat er veel smederijen waren die zelf bouwden. Zo had je b.v. bruns geeste en bruns bad zwischenahn
+1
Huib Chardon
@weurding Interessant! Vond foto's van een Strautmann BE3K op tractorpool. Ketting, meenemers en spaninrichting van de ketting lijken sterk op die van mijn wagen.
Fordje4600
@weurding kettingaandrijving is het zelfde principe als kemper, alleen zijn de onderdelen die kemper gebruikt anders
fendt farmer309c
Een krone?
+2
wotan2
@fendt farmer309c nee geen krone, zoek de verschillen.
tractorfan.nl/picture/1345478/…
fendt farmer309c
@wotan2 ja zie het
RPCounty
Mentor. De Haan
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Mestwagen en hebben de trefwoorden Fristein en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!