Renault 56 - vraag

Hallo allemaal
Ik heb nog niet zo lang geleden een renault 56 gekocht.Mijn vraag is weet iemand een instuktie boekje of werkplaats boek uit te halen voor deze tractor.Zo wil ik graag weten waar de handrem is,en waar het pendaal voor is aan de recter kant.Verder zoek ik voor deze tractor 2 banden maat 12.4x32 en een paar koplampen.Mijn e-mail adress is sirb1@t-online.hu.B.V.Dank Ed Schaafsma.
schaafsma

Reacties

wiltie63
Bedoel je het pedaal rechts naast je stoel?
Wimsumar
Beste Schaafsma: Het pedaal aan de rechterkant is het pedaal om het differentieel-slot in te schakelen. Dit kun je gebruiken als de trekker met 1 achterwiel erg veel slipt. Door het differentieel-slot dan in te schakelen gaat het wiel dat niet slipt ( dus wel goede grip heeft) weer trekken.
Handrem: vlak bij de voetpedalen zit een hendeltje. Je trapt dan eerst de voetrempedaal (stevig) in en met het hendeltje zet je vervolgens het voetpedaal vast.
superluc
@Wimsumar
op de onze is dat de aftakas 😛
de handrem zit links onder/naast de stoel.
ik kan wel voor een kopie van een werkplaatshandboek zorgen.
bij intresse stuur ff een pb.
voor de meeste onderdelen kan je het best naar stefan swuste gaan.
hier heb je zn site : swustetractoren.nl/
sokkenzijncool
Gggjtg
Deutz-5006
Www.onderdelenboeken.nl hier kan je nog eens even zoeken?
trekkerfanz-h
@superluc

Zou jij de werkplaatshandboek ook naar mij kunnen sturen. Wij hebben zelf ook een 56 maar geen werkplaatshandboek. En wij gebruiken als handrem altijd de 1e versnelling en dan gewoon uitzetten zeg maar.

Evt mag je me even PBen.
superluc
Hij is wel in het frans is dat een probleem
superluc
Maar ik kan het boekje niet zo gouw vinden.
dat ga ik ff aan mun pa moeten vragen maar hij is nu op vakantie.
dus eind volgende week stuur ik wel een pb
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!