Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron 180.7 - Volledig elektrisch schema - pinout stekkers

Ik ben op zoek naar een volledig elektrisch schema van een Deutz agrotron 180.7 en 215. Is er iemand die mij hieraan kan helpen? (reactie "vraag het na bij de dealer" ben ik niets mee, hier ben ik er al meer dan een half jaar achter aan het vragen...)

Graag zou ik een volledig schema hebben, maar als iemand me al aan volgende gegevens kan helpen kan ik op het moment al een stuk verder:

- Pinout van 7 polige, 4 polige en 14 polige stekkers (zie afbeeldingen)
- In de armleuning onder de debietregeling van de hydrauliek (profiline) zitten nog enkele
losse kabels, waar zijn deze voor?

Groeten,
Gert

Deel dit topic

Reacties

Gert Agripassion
Fotos

(klik om te vergroten)

Extra kabels

(klik om te vergroten)

Extra kabels

(klik om te vergroten)

4 en 7 polige stekker

(klik om te vergroten)

14 polige stekker
Gert Agripassion
@casejxu Iets dat jij mogelijk weet?
casejxu
@Gert Agripassion sowieso niet meer uit het hoofd... En ben er al weer bijna n jaar uit ook dus kan er ook niet meer aan komen.
casejxu
@Gert Agripassion tractorfan.nl/doc/575/ verwacht dat de pinout van de stekkers laatste 2 fotoos hier het zelfde moet zijn
Gert Agripassion
@casejxu Bedankt, van de losliggende kabels in de armleun geen idee van? Is dit misschien iets wat bij de ttv's van die tijd diende?
casejxu
@Gert Agripassion nee en nee want volgens mij verschilt er op de print na en 1 of 2 knoppen niet zo veel tussen bijde. Je kan ze iig niet 1 op 1 wisselen zo ver ik weet
Ronald125
De laatste foto is de stekker om de trekker uit te lezen.
Gert Agripassion
@Ronald125 Dat wist ik, maar wat zit er op iedere pin en welk protocol gebruiken ze 😉
InsaneNL
Wat probeer je te bereiken dat de dealer je niet kan helpen?
Gert Agripassion
@InsaneNL Enerzijds wil ik de info hebben voor als we zelf iets moeten repareren (onze trekkers komen niet bij de dealer). Anderzijds ben ik momenteel bezig met een aantal zelfbouwsturingen voor de zaaibak, automatisch aftakas (die van fabriek uit op geen kloten trekt),...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 180.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!