International 1046 - Chassisnummer

Hallo,

Waar is het chassisnummer te vinden op een international 1046, en is uit het chassisnummer ook het bouwjaar op te maken?

Met vriendelijke groet,

Daan
bietje

Reacties

SJB533
Bouwjaar is niet op te maken, chassis/serienummer staat op het aluminium plaatje op het koppelingshuis, rijrichting rechts.
bietje
@SJB533 Oke, bedankt! Is er nog wel een andere manier om het bouwjaar van de trekker te vinden? De originele velgen liggen er helaas niet meer op.
+1
SJB533
@bietje
Stuur maar een berichtje met het serienummer, kijk ik m even na in het boek: 1 voorwaarde: het moet er een uit Neuss zijn, Franse nummers zijn weinig gegevens van.
bietje
@SJB533 Aii helaas, dan houdt het op. Het is een franse. Toch bedankt!
SJB533
@bietje
Geen probleem! Als iemand meer weet van de Franse serienummers icm bouwjaren, hou ik me aanbevolen!
Wige
@SJB533 Wat voor boek heb jij hiervoor? Ik heb namelijk een 1046 uit Neuss, echter kan ik het typeplaatje niet terugvinden op mijn trekker
Koiter
@Wige datenbuch der schlepper aus neuss am rhein
ivo-hendriks
Heb wel eens gehoord dat het bouwjaar ook op de radiateur staat.. of dit waar is weet ik niet
+1
1046
@ivo-hendriks wat jij zegt is een indicatie. Mits het de originele is . Radiateur kan in 75 gemaakt zijn en de trekker in 76 . Vandaar dat et een indicatie is
echte844
Bij mijn 844 staat het nummer aan de rechter kant (van achteren gezien natuurlijk) boven de vooras net onder het witte plaatje ingeslagen.
Verder kan er op verschillende plaatsen zoals de transmissie een letter ingeslagen zijn net voor het nummer. Hier is ook het bouwjaar uit te herleiden. Mijn 844 heeft op verschillende plaatsen een X wat betekend dat hij uit 1974 is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1046 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!