Dure GPS-systemen gestolen uit tractoren in Eerbeek

EERBEEK - Uit meerdere tractoren zijn vorige week GPS-systemen gestolen. Dat gebeurde bij een bedrijf aan de Harderwijkerweg in Eerbeek, meldt de politie.

Deel dit topic

Reacties

prairie
Raar toch? wanneer je je portemonaie met 500 euro ergens laat liggen blijven ze er ook vanaf. Toch?
mike_v
Probeer het eens @prairie. Laat me even weten waar dan zal ik wel gaan controleren.
Sjon
Gisteravond weer in Wanroij, ze hebben bij de trekkers de glazen deuren er gewoon uitgeslagen.
+1
mike_v
Als ze binnen willen, komen ze toch binnen @Sjon. Je kan beter de deuren van de machines zelf niet sluiten ... Enkel de poort voor de verzekering.
roscho
Zou op die dingen geen tracking-systeem te maken zijn, dat gelijk begint te zenden zodra het ding aangesloten wordt op een andere trekker? Voor fietsen en smartphones bestaat zoiets ook.
Sjon
@roscho Ik snap het ook niet dat er niks aan gedaan word. Een iPhone kan je zelf wissen en blokkeren via het internet, waar ook ter wereld deze zich bevind.
Noorderling
@Sjondaarmee heb je hem nog niet terug.
Minitauro
Lafaards zijn het, schrikapparaat op de trekker aansluiten...
roscho
@Minitauro Je zou er 220 op moeten zetten. Maar als die lui iets overkomt, gaat de verkeerde de bak in.
Minitauro
@roscho Dat is ook weer zo, tijd geleden bij ons in de buurt is een boomgaardtrekker gejat, is ook behoorlijk irritant...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gestolen , tractoren en politie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN