Voorbanden voor fendt favorit 822 600/65r34 welk merk

Welk merk banden zijn aan te raden vooraan voor oude fendt favorit 822 het gaat over 600/65r34 is een bkt ook aan te raden

Deel dit topic

Reacties

Joppe Eylenbosch
Micheline, mitas. Bkt rijd hard
+1
arjanvw
Hoeveel wordt die gebruikt? Denk dat BKT zeker een goede optie is. Barkley schijnt het ook goed te doen en ook niet duur to bv een michelin of trelleborg
+2
Fast Eddy
Wat doe je met de trekker? Als je veel op straat rijd zou ik voor Vredestein of Trelleborg gaan.
wim-same
@Fast Eddy Ik zou zeker geen Vredestijn nemen. Die scheuren allemaal op de nokken.
Fast Eddy
@wim-same

Traxxion banden van Vredestein bedoel ik. Het oude model van Vredestein zijn inderdaad niet de beste banden.
wim-same
@Fast Eddy Ik heb een paar keer Vredestijn gehad, en allemaal scheuren op de nokken, Dus het vertrouwen in Vredestijn is bij mij wel weg. BKT doet het wel heel goed.
+1
Fast Eddy
@wim-same

Ik heb 1 keer Vredestein op een trekker gehad. Die zaten er onder toen ik de trekker kocht. Ik heb ze zo snel mogelijk verkocht. Want ze scheurden inderdaad bij elke nok. De Vredestein Traxxion met gebogen nok heeft dat probleem niet.
+1
wim-same
@Fast Eddy Ik hoop dat ze dat probleem dan ook niet hebben als deze banden wat ouder worden. Ik hoef dat merk niet meer. Duur en slecht,
Trekker rijd steeds op de baan en tussen de 400 en 500 uren per jaar
Fast Eddy
@fendt favorit 822

Doe je er ook nog veld werkzaamheden mee? Of rij je alleen maar op straat?
Vredestein zijn wel slijt vast dacht ik
Enkel baan met containersysteem
Fast Eddy
@fendt favorit 822

Dan zou je ook speciale wegbanden kunnen overwegen. Die slijten niet zo hard en rijden iets fijner op straat. Nokian en Alliance hebben zo`n band in hun assortiment.
+1
GerbertXL
Ik heb altijd plezier gehad van BKT. Alliance en Mitas zou ik alleen doen als ze veel goedkoper zijn als een BKT, teveel banden gezien die kapot gingen met een heleboel profiel resterend.
wim-same
@GerbertXL Ik heb ook veel plezier gehad met BKT. dat zijn gewoon goede banden voor een redelijke prijs.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0