Gezocht: (kunst)meststofstrooier

Dag iedereen,

ik zoek voor mijn opa een (kunst)meststofstrooier, liefst tweedehands mag ook nieuw als het niet te duur is. We zijn op zoek naar een strooier met een werkbreedte van rond de 18 meter.
Moest het kunnen in de buurt van Brugge, belgie maar zijn ook bereid redelijke afstanden af te leggen.

Groeten Reinaud

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
Misschien staat er hier iets voor je tussen:
2dehands.be/q/kunstmeststrooier/
buwke
Beste Reinaud, kan je een 2 schijfs strooier aanbieden,merk Rauch/Kuhn, kan gemakkelijk 18 mtr.ook wel meer strooien.Inhoud 800 kg en doordat hij altijd buiten stond slecht in de verf , maar zeer weing gestrooid(10 ha bedrijf) mechanisch zeer goed/prijs 450 euro/of bieden.
Ook nog een Vicon pendel ,600 inhoud,metalen bak(kan onder de kipper geladen worden), maar kan maar tot 14 mtr breed strooien , mechanisch goed/denk aan 300euro/bieden.
Attentie,woon ver van belgie,nameljk noorden nederland(friesland)??zou kunnen brengen??
Telefoon ; johannes 06-50572401
reinaud-monbaliu
@buwke
beste johannes,
We zouden wel geïnteresseerd zijn in 1 van de strooiers maar om te oordelen of te kiezen op basis van een tekst is het nogal moeilijk daarom zouden we vragen of het mogelijk zou zijn om 1 of meerdere foto's van de strooiers door te sturen of hieronder te reageren. Als het gemakkelijker zou zijn om met een e-mail te sturen kan je mij bereiken op het e-mail adres reinaud@monbaliu.be of via het nummer +32 472 63 19 32.
vriendelijke groeten Reinaud

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0