Mc-Cormick D 439 - Keerring dieptestelling vervangen

Vandaag begonnen met het plaatsen van een extra ventiel voor de voorlader, dat ging allemaal prima. Ik had al een tijd de keerring liggen voor de dieptestelling en dacht dat doe ik meteen even. Wie kan mij vertellen hoe ik die kan verwijderen? Heb in eerste instantie met twee parkertjes geprobeerd hem eruit te krijgen. Alle rubber van de keerring is er wel uit, alleen het metalen gedeelte zit zo vast als een huis. Wie weet raad?

Deel dit topic

Brekkenbeernd

Reacties

Brekkenbeernd
Hier een foto ter verduidelijking.

(klik om te vergroten)

FotoKeerring
Klein Rot
@Brekkenbeernd
Met een klein heel scherp beiteltje deze ring doormidden tikken.
Dairy-Special
Een D-439 heeft geen keerring voor de diepteregeling maar o-ringen.
Wat je er al uit gepeuterd hebt is de vuil afstrijker.
Je moet de hele bus verwijderen, daar zie je binnenin wel een o-ring zitten en er buiten omheen zit ook eentje.
Brekkenbeernd
Gelukt met een klein beiteltje. De borgclip had ik vanmiddag al verwijderd. Klopt het dat die bus weerstand heeft met eruit halen? Heb de waterpomptang er al voorzichtig op gezet maar hij kwam niet los.
Brekkenbeernd
Hij is er uit. Bedankt voor de reacties.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!