Illustratie van:

Fordson Dexta - Hef inrichting komt niet helemaal omhoog

De hef inrichting werkt opzich prima, zowel de trekkracht regeling als de positie regeling. Maar de hef werkt niet 100% naar mijn zin.

Je kan gewoon elk werktuig oppakken dus hij heeft genoeg kracht. Maar hij komt nirt hoog genoeg, en hij reageert pas laat op de hef regelings hendel.

Als je de hendel helemaal naar onder zet en dan langzaam omhoog doet reageert hij pas als je ongv 8 a 10cm hoger bent, en dan werkt hij perfect, maar komt niet hoog ivm een weidesleep die verder door hangt.

Is dit een afstelling? Hefdeksel eraf en dan afstellen?? En wat precies, want er zitten verschillende veren en afstellingen onder! Welke moet ik hebben?

En hoe weet ik of ik goed bezig ben? Want hefdeksel eraf en erop doen is niet effe te doen. Bedoel hier mee te zeggen. Als de deksel op de werkbank ligt hoe weet je dan dat hij perfect afgestelt is?

Groetjes peter

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0