Fendt Farmer 2 - Hef werkt niet bij indrukken koppeling

De hefinrichting van de tractor werkt niet wanneer de koppeling wordt ingedrukt. Als de tractor in zijn vrij staat of in een versnelling geeft dit geen problemen. Weet iemand hier waar dit aan kan liggen? Of is het bij dit type normaal?

Daarnaast vroeg ik mijzelf af waar de hendel aan de zijkant van de achterbrug voor is. Deze heeft 3 standen.

Ik hoor het graag.
wvdsteen

Reacties

Fuutnnn
De hydrauliek pomp zit bij deze trekkers op de versnellingsbak gemonteerd, aan de rechterkant onder de treeplank. Wanneer je de koppeling intrapt, staat de versnellingsbak stil, en dus je hydrauliek pomp. Is dus normaal voor de trekker.
Waar de hendel voor is weet ik niet zeker, volgens mij is dat voor een ploeg stand.
Met vriendelijke groet,
BertC
Deze heeft een dubbele koppeling, onder het pedaal zit een blokje dat je kan draaien. als deze kort is kan je de koppeling helemaal indrukken en de pto inschakelen als je de pto niet gebruikt kan je het blokje naar boven draaien De koppeling gaat dan maar voor de helft in, je kan dan schakelen en de lift gebruiken maar niet de pto

Dat hendeltje is inderdaad voor een ploeg stand
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 en hebben de trefwoorden fendt , hefinrichting , hef en koppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!