International 533 - Ervaring international 533 smalspoor

Hallo

Ik ben vandaag wezen kijken naar een international smalspoor tractor. Heb nu een iseki tu 1500 maar ik word te groot om er fatsoenlijk op te kunnen rijden zit constant met m’n knieën tegen het stuur. Nu is mijn oog gevallen op een international 533 smalspoor. Wat zijn jullie ervaringen hier mee? Heb een stukje gereden en rijd super fijn. Start meteen zonder te gloeien. Wat mag zo’n ding kosten? En wanneer zijn Deze types gemaakt? Is in nette staat zal een foto bijvoegen

Groeten Thomas
Yanmarthomas

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

wotan2
Als de trekker verder in orde is; 5-6000 euro. Van deze met deze motorkap zijn er niet zo veel, en meestal is die motorkap kapot.
Yanmarthomas
@wotan2 oké. Zijn hier eventueel nog wel onderdelen van te krijgen?
wotan2
@Yanmarthomas Dacht het wel, is in grote lijnen gelijk met de "normale" 533/ 540. Alleen deze motorkap is er maar een paar jaar geweest. Ik ben dit model wel eens vaker tegen gekomen in advertenties, maar die hadden stuk voor stuk een kapotte motorkap.
Yanmarthomas
@wotan2 oké dus de motorkap is anders voor de rest het zelfde als een normale 533?
SJB533
@Yanmarthomas
Nee, deze 533E, als ik het goed zie, is een afgeleide van de E453.
Ron-624
Yanmarthomas
@Ron-624 thanks!
Jef1965
Mooie trekker! Die vindt je geen 2de meer. Mag tussen de 5000-6000€ kosten.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 en hebben de trefwoorden international en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!