Illustratie van:

Volvo BM 650 - Dashboard Volvo bm 650

Waar is dit potje voor zit een slangetje aan die naar de inlaat van de motor gaat

En weet iemand waar ik terecht kan voor onderdelen

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

spiroe
Voor onderdelen kan je proberen bij:

www.devolvoman.nl
www.leemac.nl
spiroe
Boeken kan je evt vinden op www.maskinisten.net. Even een account aanmaken en dan via Downloads ==> Andra Marken ==> Volvo BM zoeken op 650. Staan geen Nederlandse boeken, meestal Zweeds maar ook Engels.
basia
Potje zou voor een start-pilote busje kunnen zijn ; er waren enkele trekkermerken die i.p.v. gloei-installatie een ether-koud start hulp hadden
+1
Jan mf6465
Ik denk dat het een indicator is om aan te geven hoe vuil de luchtfilter is. Als de luchtfilter vuil is word door hogere vacuüm een gekleurd inwendig kokertje zichtbaar. Normaal staat er een schaalverdeling op het transparante gedeelte. Door vanboven op het zwarte stuk te drukken word het weer gereset.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
682
TREFWOORDEN