Deutz-Fahr Agrotron - Kan ik isobus werktuig functies toewijzen aan joystick en hoe?

Weet iemand of je Isobus werktuigen functies kunt toewijzen aan de joystick? 2014 Deutz-Fahr 7250 TTV met I-monitor 2 en 2009 Pottinger Torro 5700 opraapwagen. En als het mogelijk is hoe dat te doen? Zal wel handig zijn in ieder geval de knikdissel en pickup met joystick te doen.

Deel dit topic

Grazy

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
marceldeutz
Ja, moet wel kunnen. Je moet naar de instellingspagina voor de joystick en dan op de het tandwiel icoon drukken, aux ook inschakelen en vervolgens kun je de knoppen toewijzen naar behoefte en ook opslaan zodat je het later zo weer kunt opvragen!
+1
bikkertie
Klopt, kans is wel groot dat je nieuwe software op je monitor moet voordat je de functies toewijzen kan. Hebben dat zelf nog niet volledig werkend, zit nog storing in de isobus kabel zelf.
Grazy
OK bedankt! Zal nog eens kijken maar ben bang dat ik inderdaad nieuwe software nodig heb, en daar ben ik dan weer een beetje huiverig voor omdat de vorige eigenaar de DEF uitgeschakeld heeft en niet weet hoe ze dat gedaan hebben.
marceldeutz
@Grazy DEF wat mag dat voorstellen dan?
bikkertie
@marceldeutz adbleu
marceldeutz
@bikkertie Ach zo. Heb jij er ook zo'n dik boek bij gekregen waar alles instaat over de i-monitor?
Stekkers even goed controleren. Die van mij drukte soms tegen de cabine en heb de stekker daarom verplaatst.
bikkertie
@marceldeutz klopt, de monitor bijbel noemen we hem hier ook wel😄, storing zit verder in de kabel, krijg als goed is een nieuwe
+1
casejxu
@Grazy software Imonitor staat los van software motormanagment. Dus daar geen zorgen over
+1
bikkertie
@Grazy nieuwe software is niet zo spannend, maar nieuwste software hebben wij er sinds kort ook op, sindsdien communiceert de monitor goed met de isobus van de pottinger. Functies toewijzen gaat bij mij wel op een andere manier.
+1
Grazy
Bij onze Deutz dealer is alles spannend, zoveel nieuwe trekkers verkopen ze niet, wisten ook niet dat het functies toewijzen mogelijk was.
Grazy
Deutz dealer wist ook niet waar ik het over had met de wisselklep van de load sensing maar na urenlang zoeken bleek het toch wel het probleem te zijn. Nog bedankt daarvoor!
Ze kunnen er niet erg tegen dat ik dingen beter weet. 😄 😄 (met dank aan jullie)
+1
marceldeutz
@Grazy Samen dingen oplossen werkt beter en houd je het langer met elkaar vol! Heb hier dik boek van de i-monitor liggen waar wel heel veel instaat over toewijzen van functies en die zou de dealer ook wel moeten hebben!
Grazy
Heb wel een apart boek voor de Imonitor 2 maar dat is maar 17 paginas in 9 verschillende talen. Zal ff horen bij de Deutz dealer.
+1
marceldeutz
@Grazy Het boek dat ik bedoel heeft 32 pagina's alleen in het nederlands! voor de andere 7 talen ook ieders ruim 32 pagina's dus echt een dik boekwerk.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron en hebben de trefwoorden isobus , pottinger en torro geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!