Illustratie van:

Same Sametto 120 - Wat is een sametto waard

Ik kan een nette same sametto kopen. Is voor een paar jaar terug opgeknapt. De eerste beschadegingen zitten er aan. Hij loopt niet. Wat mag een 2wd met hef dan kosten. Is het latere type. Met de zelde neus als de puledro. Vr gr.

Deel dit topic

Reacties

+2
Fendt926Driver
Gemaakt rond 1965 dus?
22pk 1 cylinder die niet loopt???

Begin eens bij 1000 euro.....
+2
wim-same
@Martinsame Ik denk dat Huub het aardig bij het rechte eind heeft, begin eens met € 1000,-- meer kan altijd. Maar wat heb je er voor over ? @jacco-beun
+1
Fendt926Driver
@wim-same als hij als mede tf er de trekker verkopen wou zou ik hem ook wel 1500 geadviseerd hebben.
Maar nu probeer je netjes (laag) te beginnen.
+2
wim-same
@Fendt926Driver Ligt er aan war er een de motor mankeert, maar als de trekker netjes gerestaureerd is nog wel meer ook. En hoe origineel zijn alle onderdelen, heeft hij nog originele en gave spatborden ?
+2
Fendt926Driver
@wim-same ja een mooie foto doet wonderen voor een juiste taxatie
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
een mooie foto doet wonderen

BVA veilingen 😉
jacco-beun
Spartborden en motorkap zijn origineel en gaaf. Verder is hij origineel. Dat hij niet loopt ben ik al achter. De brandstoffilters zitten dicht. De diesel olie die in de tank zit is al erg oud. Heeft ook +- 9 jaar niet gelopen.
jacco-beun
Als hij goed loopt wat is hij dan waard in een goede conditie.
+1
wim-same
@jacco-beun De waarde word bepaald door wat iemand er voor wil geven, en niet wat een verkoper er voor vraagt. dus wat heb je voor zo'n trekker over ? Het restaureren kost vaak veel meer dan dat zo'n trekker gerestaureerd op brengt in de handel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Sametto 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0